Velkommen til RødovreKanalens nye hjemmeside

Jeg vil blot på vegne af alle os på RødovreKanalen,
byde jer velkommen til vores nye hjemmeside.

Med venlig hilsen
David.
(Radioens it-tekniker)

En tanke om “Velkommen til RødovreKanalens nye hjemmeside”

  1. Hej derinde. Jeg vil blot sige tak for en radiostation der på ingen måder ligner alle de andre, og heldigvis kan man sige. Jeg er et stort musikmenneske der holder meget af musik, og at høre andre radiostationer, som jeg gør grundet mit arbejde, gør ondt i mit hjerte da de andre spiller de samme 20 ligegyldige sange på repeat. Tænk der finder en radiostation hvor man lærer sange man aldrig har hørt før, det er en yderst sjældenhed i dagens digitale verden. Bliv ved med at gøre det i gør, for jeg elsker at blive inspireret og tænk at man rent faktisk kan lære noget gennem en radio. Til sidst vil jeg gerne nævne en udsendelse i havde sidste måned (maj 2019) om en dj der havde mistet alle sine vinylplader da han fik dem stjålet på sin rejse hjem fra Sverige. Den udseendelse var så spændende at høre på, og tænk at lære så meget nyt musik jeg ikke havde hørt før, især de afrikanske disco nummer. Bliv ved med at gøre det i gør, for det sætter præg på folk.

    Mange hilsner Yannick

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *